Update: Hazard grijpt naast prijs, Liverpool kaapt de awards weg

Update: Hazard grijpt naast prijs, Liverpool kaapt de awards weg

Gepubliceerd: vrijdag 11 januari 2019 om 16:32vr 11-01-2019 om 16:32

In september won Eden Hazard in de Premier League de award Speler van de Maand. Voor de maand decemeber kan hij die prijs opnieuw in de wacht slepen. Momenteel heeft Hazard nog zeven concurrenten. 

In december was Hazard serieus op dreef. Hij scoorde drie keer en gaf ook nog eens vijf assists in de Premier League. Tot maandag kunnen fans stemmen op Hazard en co. Ook een panel van experten en de aanvoerders van alle Premier League-clubs hebben stemrecht. 

De tegenstanders van Hazard zijn niet van de poes. Het gaat om: Felipe Anderson (West Ham United), Harry Kane en Son Heung-min (Tottenham Hotspur), Marcus Rashford (Manchester United), Mo Salah en Virgil van Dijk (Liverpool).

Update 16.32: Virgil van Dijk is vrijdag uitgeroepen tot Premier League Player of the Month. De Liverpool-verdediger krijgt daarmee de voorkeur boven Eden Hazard. Teamgenoot Mohamed Salah, Tottenham Hotspur-duo Harry Kane en Heung-Min Son, Marcus Rashford van Manchester United en West Ham United-aanvaller Felipe Anderson waren de andere genomineerden. December was duidelijk een goede maand voor Liverpool. De prijs voor beste manager van december gaat naar Liverpool-baas Jürgen Klopp.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws