OFFICIEEL: Eerst zomertransfer KAA Gent is nu al een feit

OFFICIEEL: Eerst zomertransfer KAA Gent is nu al een feit

03-01-2019 16:18 Laatste update: 16:30
9

Eerder vandaag meldde Voetbalprimeur al dat KAA Gent Jan Van den Bergh wil binnenhalen. KFCO Beerschot Wilrijk maakte op haar website bekend dat de centrale verdediger een contract heeft ondertekend bij de Buffalo's. Hij tekende een contract voor drie seizoenen. 

"Jan Van den Bergh speelt volgend seizoen voor KAA Gent. KFCO Beerschot Wilrijk heeft de centrale verdediger een mooi contract aangeboden maar Van den Bergh kiest voor Gent. De Buffalo's willen Jan Van den Bergh graag meteen toevoegen aan hun kern. Dat is voor KFCO Beerschot Wilrijk uitgesloten. Ze leggen een stevig bod naast zich neer", meldt de Antwerpse club op haar eigen website.

 De Antwerpse ratten maken zelf nog steeds kans op promotie naar 1A en in die strijd kunnen ze de hulp van Van den Bergh goed gebruiken. "We willen nu stabiliteit en een financiele injectie is ondergeschikt aan de sportieve ambitie. KFCO Beerschot Wilrijk twijfelt er niet aan dat Jan Van den Bergh nog enkele maanden alles zal geven in de strijd voor promotie in 1B", heeft de club vertrouwen in haar verdediger.