Details transfer De Norre: ‘Ik snap dat STVV-fans hier niet zo blij mee zijn’

Details transfer De Norre: ‘Ik snap dat STVV-fans hier niet zo blij mee zijn’

28-12-2018 13:43 Laatste update: 13:44
6

De transfer van Casper De Norre van Sint-Truiden naar KRC Genk lijkt in kannen en kruiken. Het Belang van Limburg komt ook met details van de overgang naar buiten, al blijft het nog afwachten op officiële bevestiging van de clubs.

De transfer zal na de winterstop ingaan en De Norre zal een contract voor 4,5 jaar tekenen. De transfersom zou 3 miljoen euro bedragen plus bonussen. De Norre speelde acht jaar in de jeugdopleiding van KRC Genk en lijkt aldus terug te keren op het oude nest.

Marc Hendrikx voetbalde in het verleden bij beide clubs en laat zich uit over de transfer. “Ik kan me voorstellen dat de fans van STVV hier niet zo blij mee zijn. Maar ze kunnen het de speler moeilijk kwalijk nemen. Hoe je het ook draait of keert, voor De Norre is dit een stap vooruit.”

“Dat Genk zo'n speler haalt, betekent dat ze daar volop geloven in een grote groeimarge”, vervolgt Hendrikx. “Als hij hard blijft werken, zal Casper dus zeker speelkansen krijgen. Dit kan een opstapje zijn naar een mooie carrière.”