Opvallend transferplan Anderlecht: 'Rond de tafel met PSG, Barça, Arsenal, ...'

Opvallend transferplan Anderlecht: 'Rond de tafel met PSG, Barça, Arsenal, ...'

15-12-2018 07:16
20

RSC Anderlecht staat voor een drukke transferwinter. Het hoopt zich de komende weken nog serieus te kunnen versterken. Daarvoor heeft het ook een opvallend plan klaar.

Door de grote hervormingen, waardoor er nu geen "echte" technisch directeur meer is en Michel Verschueren nu de sterke man is, moet Anderlecht oplossingen zoeken voor deze winter. Het Nieuwsblad meldt dat Anderlecht die oplossingen zoekt bij Europese grootmachten.

Zo klinkt het dat paars-wit de komende weken rond de tafel wil zitten met ploegen zoals Barcelona, Bayern, PSG, Arsenal,... . Verschueren hoopt via zijn goede contacten bij de clubs dankzij de European Club Association (ECA) zaakjes te kunnen doen met die clubs. Zo zou Anderlecht enkele getalenteerde spelers die nood hebben aan speelminuten willen huren.

De grote voorwaarde is wel dat die spelers ook gemotiveerd zijn en conditioneel in orde. Hein Vanhaezebrouck heeft namelijk geen zin in een nieuw verhaal-Markovic, waarbij een speler weken moet meetrainen alvorens hij helemaal inzetbaar is.