Oularé is helemaal terug: Niet meer de jongen van bij Club Brugge

Oularé is helemaal terug: "Niet meer de jongen van bij Club Brugge"

10-12-2018 09:18
5

Obbi Oularé mag zich weer voetballer noemen. Na een lange blessure kreeg de spits afgelopen weekend een basisplek tegen STVV. Hij bedankte meteen voor het vertrouwen met een doelpunt.

"Wat er door mijn hoofd ging? Alle 'efforts' die ik gedaan heb tijdens de match", zegt hij in Het Laatste Nieuws. "Maar ook de inspanningen van de laatste acht à negen maanden. Met Lieven Maeschaelck (kinesist, red.) en op de club. Ik was eigenlijk vooral blij. Er vielen een pak kilo's van mijn schouders. Een bevrijding. Ik heb ervan genoten."

Het was al sinds 23 februari geleden dat hij nog een basisplek kreeg in de competitie. Toen nog bij Antwerp. "Nadien volgde een heel moeilijke periode", zucht hij. "Ik was goed bezig bij Antwerp, maar ik wist dat ik een paar maanden out zou zijn na die operatie. Daar zit je dan met nog drie jaar contract bij Watford. Want, je weet dat het moeilijk wordt om een ploeg te vinden."

Preud'homme
Hij vond toch een nieuwe ploeg in de vorm van Standard. "Ik had 'chance' dat de coach naar Standard gekomen is. Hij kent mij, we hebben een vertrouwensband. Ook al praten we niet veel. Iedereen binnen de club heeft mij trouwens de kans gegeven om weer op een degelijk niveau te geraken. En ik ben zelf niet meer die ongeduldige jongen van bij Club Brugge. Ik word binnenkort 23 (op 8 januari, red.), ben vader geworden en ik weet nu hoe het er allemaal aan toegaat. Ik wacht meer op mijn momenten", besluit hij.