Nainggolan keert nooit meer terug: 'Belachelijke excuses van Martinez'

Nainggolan keert nooit meer terug: 'Belachelijke excuses van Martinez'

22-11-2018 14:32
17

Radja Nainggolan zal nooit nog terugkeren bij de Rode Duivels. De middenvelder kon het niet vinden met Roberto Martinez, maar ook onder een andere bondscoach wil hij geen international meer zijn.

Dat zegt de middenvelder bij ESPN. Na zijn niet-selectie voor het WK besloot Nainggolan om te stoppen als Rode Duivel. De middenvelder leek niet door één door te kunnen met bondscoach Martinez. "Ik zei dat ik nooit meer zou terugkeren als Rode Duivel bij een niet-selectie voor het WK. En ik hou me ook aan mijn woord", klinkt het.

"Als er ooit een andere bondscoach is en die me vraagt om terug te keren, zeg ik ook nee. Het was een mooie ervaring om mee te spelen op het EK, maar dat is nu voorbij", aldus Nainggolan.

Belachelijke excuses
Dat Nainggolan niet mee naar het WK mocht, lijkt hij Martinez nog steeds kwalijk te nemen. "Ik was enorm teleurgesteld om zonder reden uit de selectie gelaten te worden. Er waren spelers bij België die een heel seizoen amper hadden gespeeld en toch opgeroepen werden. Terwijl ik vijftig wedstrijden had gespeeld."

"Ik heb nooit om iets gevraagd, ik verdiende gewoon een plek in de selectie in plaats van enkele andere spelers. De excuses van Martinez... allemaal belachelijk", is Nainggolan streng.

Martinez zou kritiek gehad hebben op de levensstijl van Nainggolan (die o.a. rookt). "Waarom zou ik vijftig wedstrijden mogen spelen voor AS Roma als ik het leven leidde waarop ik kritiek kreeg?"