Rode Duivel krijgt sneer: Had hij geen zin om naar buiten te komen?

Rode Duivel krijgt sneer: "Had hij geen zin om naar buiten te komen?"

19-11-2018 20:00
6

De Rode Duivels zullen een tijdje moeten herstellen van de blamage op Zwitserland. Het werd maar liefst 5-2 in Luzern. François Colin vraagt zich luidop of Roberto Martinez niet te makkelijk over zich heen liet lopen.

Er waren namelijk enkele bijzondere afwezigheden, waar Colin twijfels bij heeft. "Fellaini speelde twee dagen later wel negentig minuten in de derby van Manchester, maar werd desondanks niet opgeëist. Onbegrijpelijk. Lukaku hield het ook al snel voor bekeken. Toevallig of niet na het bevreemdende bezoek van José Mourinho aan de non-match tegen IJsland", geeft hij aan bij De Witte Duivel.

Yannick Carrasco kon zijn plaats op links dan weer niet innemen vanwege paspoortproblemen. "Ook al onbegrijpelijk. De Chinezen zijn verplicht spelers af te staan voor interlandvoetbal en Chris Van Puyvelde werkt inmiddels voor de Chinese voetbalbond. Is er in Tubeke onvoldoende werk gemaakt van zijn komst?"

Colin had duidelijk een heel slecht voorgevoel bij de partij. "In Luzern gebeurden vreemde dingen. Kompany bleef op de laatste training in het hotel, hoewel hij volledig fit heette te zijn. Was het te koud? Had hij geen zin om buiten te komen? Voor een leider in geen geval een goed signaal naar de groep."