'Voormalig Anderlecht-aanvaller is overbodig in Engeland'

'Voormalig Anderlecht-aanvaller is overbodig in Engeland'

19-11-2018 17:42
2

Doet de naam van Idrissa Sylla nog een belletje rinkelen? In ons land speelde hij voor Zulte Waregem en RSC Anderlecht. Momenteel staat hij op de loonlijst van Queens Park Rangers, maar daar is hij overbodig geworden.

HITC pakte maandag uit met het feit dat Sylla te horen kreeg dat de club in het nieuwe jaar niet meer op hem rekent. Manager Steve McClaren heeft het niet meer zo begrepen op de aanvaller. De voormalig bondscoach van Engeland wil andere opties gaan proberen in 2019.

Ondertussen is Sylla 27 jaar oud. Bij QPR loopt zijn contract nog door tot komende zomer. Dit seizoen speelde hij in de Championsip amper drie duels. Daarin scoorde hij niet.

Via Bayat
Sylla kwam in de zomer van 2013 in België terecht. Zulte Waregem haalde hem naar ons land. Eerder speelde de Guineeer bij Le Mans en SC Bastia in Frankrijk. Na 1,5 jaar aan de Gaverbeek bracht Mogi Bayat Sylla bij Anderlecht binnen. In Brussel kon hij nooit de echte aanvalsleider worden. Aan zijn transfer naar QPR hield Anderlecht wel 2,5 miljoen euro over.