Vanderhaeghe reageert op boze fans: ''Voor mij was dat het moment''

Vanderhaeghe reageert op boze fans: ''Voor mij was dat het moment''

Gepubliceerd: zondag 18 november 2018 om 17:28zo 18-11-2018 om 17:28

Yves Vanderhaeghe is sinds donderdag opnieuw hoofdcoach van KV Kortrijk. De keuze voor Vanderhaeghe is bij een deel van de aanhang niet in goede aarden gevallen. Vanderhaeghe hoopt ook hun aan boord te krijgen.

Vanderhaeghe liet de Veekaa in 2015 plotseling achter door voor het geld van KV Oostende en Marc Coucke te kiezen. Dat wordt hem door de critici nog altijd niet in dank afgenomen. Vanderhaeghe hoopt de relatie weer te herstellen. "We moeten eerst resultaten halen. Als we veel winnen zal iedereen goed gestemd zijn. Ik heb in het verleden ook al veel bewezen, dus ik hoop dat ik weer heel wat Kortrijkse hartjes tevreden kan maken'', zei de coach bij Focus/WTV.

Spijt van zijn beslissing van destijds heeft hij niet. "Voor mij was dat het moment om op de trein te springen. Ik heb ook bewezen dat ik daar goed aan gedaan heb. Uiteindelijk ben ik nu vijf jaar hoofdtrainer en heb ik daarin vier keer Play-Off I gespeeld. Dat is toch niet niets, ik denk dat alleen Hein Vanhaezebrouck dat ook kan zeggen'', aldus Vanderhaeghe.

Lees ook: Ook Vanderhaeghe kan actie Kortrijk niet meteen smaken: "Toch wat vervelend"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws