Rode Duivels blijven maar scoren, Zwitserland wordt volgend slachtoffer

Rode Duivels blijven maar scoren, Zwitserland wordt volgend slachtoffer

Gepubliceerd: zondag 18 november 2018 om 20:00zo 18-11-2018 om 20:00

Voor de Rode Duivels zit de groepsfase van de Nations League er bijna op. Een gelijkspel (of winst) tegen Zwitserland zorgt voor de groepswinst. Om die wedstrijd nog extra aanlokkelijk te maken, heeft Ladbrokes in samenwerking met Daily Odds een geweldige promo klaar!

ENORME PROMO! Rode Duivels scoren voor 31e(!) keer in 34 wedstrijden: 10(!!) keer je inzet! KLIK HIER!

Onze Rode Duivels zijn amper af te stoppen. Amper 1 keer verloren in de laatste 31 wedstrijden bewijst dat ook. Maar naast amper verlies, zien we bij de nationale ploeg ook véél goals. Daar kan jij van profiteren!

Als een Rode Duivel scoort, krijg je via Ladbrokes namelijk 10 keer je inzet! Dat de Rode Duivels gaan scoren, staat eigenlijk zo goed als vast. Waarom? Het gebeurt bijna altijd. In de laatste 14 wedstrijden werd er 13 keer gescoord. Als we nog verder kijken, zijn de cijfers nog indrukwekkender. Zo werd er in alle wedstrijden onder Martinez (33 stuks) maar liefst 30(!) keer gescoord.

Een promotie die je dus niet kan missen, want Zwitserland heeft het ook bijzonder moeilijk om de 0 te houden. In de laatste 9 wedstrijden gebeurde dat niet. Wil jij profiteren van de promo? Klik op één van de links in het artikel en registreer je bij Ladbrokes.

ENORME PROMO! Rode Duivels scoren voor 31e(!) keer in 34 wedstrijden: 10(!!) keer je inzet! KLIK HIER!

Hoe speel je mee?
Klik op één van de links in het artikel;
Registreer je bij de bookmaker met promocode LAD10;
Stort minstens €20;
Zet in op de wedstrijd!

Lees meer over: Rode Duivels

Bekijk het laatste nieuws