Hij doet mij aan Teodorczyk denken, en dat is géén compliment

"Hij doet mij aan Teodorczyk denken, en dat is géén compliment"

Gepubliceerd: woensdag 14 november 2018 om 17:00wo 14-11-2018 om 17:00

In Het Nieuwsblad wikt en weegt Gille Van Binst de zomertransfers van Anderlecht. Daar zitten heel wat tegenvallers bij, maar ook één echt schot in de roos.

Bij de tegenvallers spaart hij vooral de verdediging niet. "Bij het minste gevaar slaan ze in paniek. Vooral de man van acht miljoen (Sanneh, red.) valt me dik tegen. Voor dat bedrag had ik véél meer verwacht dan iemand die nul komma nul initiatief neemt aan de bal. Ook Lawrence heeft me nog niet kunnen overtuigen. En dan is er nog onze vriend Vranjes. Die staat verdedigend wel zijn mannetje, maar verliest om de paar matchen wel eens de pedalen met een domme rode kaart."

Er zijn echter ook echte aanwinsten gehaald. "De uitblinker van de heenronde is zonder twijfel Didillon. Een goede keeper en de enige die een beetje rust en vertrouwen uitstraalt in de verdediging. Die arme jongen zal zich ongetwijfeld soms al eens afvragen waaraan hij in godsnaam is begonnen. Aanvallend doet Santini me meer en meer aan Teo denken. En dat bedoel ik niet als compliment. Met Dimata gaat het wel de goede richting uit."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws