“Het was fijn dat men bij Club Brugge weer vertrouwen in mij kreeg

“Het was fijn dat men bij Club Brugge weer vertrouwen in mij kreeg"

Gepubliceerd: woensdag 14 november 2018 om 10:05wo 14-11-2018 om 10:05

Ethan Horvath begon bij Club Brugge als tweede keeper aan het seizoen. Na enkele mindere optredens van zijn concurrent onder de lat, Karlo Letica, kreeg de Amerikaan weer een kans van Ivan Leko om zich te bewijzen. Horvath is daar maar wat blij mee.

"Weet je, de voorbije weken waren erg hectisch. We speelden vier wedstrijden op twee weken tijd. Maar het gaf mijn zelfvertrouwen een boost", vertelt Horvath bij ESPN.

Ploeg helpen
"Het was aangenaam om eerst weer te spelen in de Belgische competitie. Zo kon ik het nodige vertrouwen terugkrijgen. Daarna moesten we naar Genk. Dat is een lastige verplaatsing. Ik was blij dat ik in die match mijn ploeg kon helpen aan een punt."

Naast de Belgische competitie kreeg Horvath ook zijn kans in het Kampioenenbal tegen AS Monaco. "De Champions League? Tja, dat is de Champions League. Het is een speciaal moment. Alles helpt voor mijn vertrouwen. Het hielp dat ik er kon zijn voor mijn ploeg. Het was fijn dat men bij Club Brugge weer vertrouwen in mij kreeg. Dat helpt mijn vertrouwen dan ook weer."

Poll

Voor wie zou jij kiezen?

(210 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws