Liverpool dankt Salah opnieuw en klimt naar tweede plek in Engeland

Liverpool dankt Salah opnieuw en klimt naar tweede plek in Engeland

Gepubliceerd: zaterdag 20 oktober 2018 om 20:30za 20-10-2018 om 20:30

Liverpool heeft de tweede plek in de Premier League heroverd. Op bezoek bij Huddersfield Town werd een zakelijke 0-1 overwinning geboekt. Door de zege hijgt Liverpool weer in de nek van koploper Manchester City.

Liverpool had wat goed te maken nadat er twee keer op rij werd gelijkgespeeld. Mohamed Salah maakte het verschil voor The Reds. De Egyptenaar liep na twintig minuten spelen weg bij zijn directe tegenstanders en kon de bal achter doelman Jonas Lössl binnen schieten. De tegentreffer gaf Huddersfield extra vleugels. De club won dit seizoen nog geen thuisduel en knokt tegen degradatie.

Liverpool wilde de klus na rust snel klaren, maar stuitte steeds op de muur van Huddersfield. Daniel Sturridge was twee keer ongelukkig. Echt gevaarlijk worden kon Huddersfield niet.

Liverpool trok de zege over de streep en kan zich voorbereiden op de Champions League-wedstrijd tegen Rode Ster Belgrado van komende woensdag. 

Plaats een reactie

Amongoth +300
zondag 21 oktober 2018 om 07:47
Zo is het heel gemakkelijk om mee aan kop te blijven. Huddersfield is hier nog geen beetje benadeeld, één schot op de paal, een duidelijk goal afgekeurd wegens buitenspel, alhoewel dat heel goed de zien is dat Lallana de bal terug kopt, zeer duidelijke penalty, als je die niet geeft, schaf de penalty’s dan gewoon af. Lucky Scousers.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws