Martinez looft drie bankzitters: Ik heb toch nuttige dingen geleerd

  Martinez looft drie bankzitters: "Ik heb toch nuttige dingen geleerd"

  woensdag 17 oktober 2018 om 17:15

  De Rode Duivels kwamen dinsdag niet verder dan 1-1 tegen Nederland. Na een sterke start zakte het elftal van de Belgen in. Toch is Roberto Martinez niet helemaal ontevreden.

  Martinez gaf enkele bankzitters een kans en is gematigd tevreden. "Ik heb nuttige dingen geleerd. Dat Boyata volwassen speelde en Jason Denayer sterk was in balbezit bijvoorbeeld", zo geeft de bondscoach aan in Het Nieuwsblad.

  Daarnaast gaf hij ook Dennis Praet na vier jaar terug speelminuten. "Praet kan ons in de toekomst veel bijbrengen. Hij begrijpt hoe we spelen en heeft een goeie korte en verre pass. Dat de combinaties met Thorgan Hazard en Batshuayi er niet uitkwamen, heeft te maken met een gebrek aan automatismen. Precies dáárom gaf ik hen een speelkans."

  Lees meer over:Rode DuivelsBelgië

  Plaats een reactie

  SD +9369
  woensdag 17 oktober 2018 om 17:29
  En Mignolet ? Hij hield het elftal recht.
  Vind ik leuk
  woensdag 17 oktober 2018 om 17:31
  Hij was de beste Belg op het veld
  Vind ik leuk
  woensdag 17 oktober 2018 om 17:33
  toch rare kijk van de coach! Denaeyer goed in balbezit?? hij speelde 9/10 op Simon terug, Boyata volwassen?? moet ook nog veel leren, al was hij ni zo slecht gisteren, Praet op zijn plek zetten, zou ook al veel van je voetbalkennis tonen hé coach en de beste belg vernoemt hij zelf niet ( Simon!)
  Vind ik leuk
  woensdag 17 oktober 2018 om 23:06
  Is wesley al geschorst?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws