Lukaku krijgt persoonlijke waarschuwing: Dan kijk ik extra beelden op YouTube

Lukaku krijgt persoonlijke waarschuwing: "Dan kijk ik extra beelden op YouTube"

Gepubliceerd: maandag 15 oktober 2018 om 22:58ma 15-10-2018 om 22:58

België en Nederland kijken elkaar dinsdagavond in de ogen voor een lekker ouderwetse Derby der Lage Landen. Bij onze noorderburen zijn ze op hun hoede voor de sterke Rode Duivels. Zo boezemt Romelu Lukaku Matthijs de Ligt stiekem wel wat angst in.

"Dat wordt een heel mooie uitdaging'', zegt de verdediger, die als één van de toptalenten van het Nederlandse voetbal geldt, bij het Algemeen Dagblad. "Lukaku is groot, sterk en heel snel: ik heb nog niet vaak tegen een vergelijkbaar type gespeeld. Dat betekent dat het maximale van me gevraagd zal worden. Ik verheug me daar op. Hoe beter de tegenstander, des te mooier."

Dat de Ligt professioneel met zijn vak omgaat, is wel duidelijk. Zo wil hij liefst alles over zijn directe tegenstander weten. "Dan kijk ik op YouTube nog extra beelden, om een zo goed mogelijk idee te krijgen van hoe een spits beweegt, positie kiest. Bij dit soort spelers van de buitencategorie kijk ik ook altijd zelf nog even. Lewandowski en Lacazette vond ik heel goed, Lukaku hoort ook zeker tot die categorie", zwaait hij met lof.

Poll

Wie zal het onderlinge duel winnen?

(163 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws