'Modric is ongelukkig in Madrid en wil weg: transfer in januari is onmogelijk'

'Modric is ongelukkig in Madrid en wil weg: transfer in januari is onmogelijk'

Gepubliceerd: vrijdag 12 oktober 2018 om 17:00vr 12-10-2018 om 17:00

Luka Modric, beste speler van het WK in Rusland én FIFA's Best Player van 2018, is ongelukkig bij Real Madrid en wil naar Internazionale. Toch lijkt de Kroaat een transfer in januari te kunnen vergeten.

Afgelopen zomer was Modric dichtbij een transfer naar het Italiaanse Internazionale, maar Real Madrid hield een overgang tegen. De Madrilenen wilden na Cristiano Ronaldo niet nóg een sterspeler kwijtraken.

De Italiaanse sportkrant Gazzetta dello Sport meldt dat de Kroaat nog altijd ongelukkig is in Madrid en alsnog wil vertrekken. De krant claimt dat Modric hoopt op een winterse transfer naar Milaan. Meerdere landgenoten van Modric spelen voor Internazionale: Sime Vrsaljko, Ivan Perisic en Marcelo Brozovic. Sportief directeur Piero Ausilio van Internazionale noemt een transfer in januari 'onmogelijk'.

"Het is onmogelijk om Modric in januari op te halen, maar we weten waar we moeten zoeken. Kwaliteit staat voorop", zo stelt de sportief directeur van Internazionale. Het is onduidelijk of Modric tot de zomer wil wachten op een transfer naar Milaan, of dat hij in januari een andere club gaat zoeken. De 33-jarige middenvelder speelt sinds 2012 voor Real Madrid en heeft sindsdien vier keer de Champions League gewonnen met Real Madrid.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws