Standard ontkent berichten over arrestatie van Venanzi

Standard ontkent berichten over arrestatie van Venanzi

Gepubliceerd: donderdag 11 oktober 2018 om 11:35do 11-10-2018 om 11:35

Operatie Propere Handen is nog lang niet voorbij. Woensdag kregen heel wat clubs al bezoek van speurders en werden personen meegenomen voor verhoor. Dat gaat donderdag gewoon verder.

Na de eerste gesprekken op woensdag gaat operatie Propere Handen gewoon door. Zo weet Gazet van Antwerpen dat Bruno Venanzi, voorzitter van de Rouches, donderdag is meegenomen voor verhoor.

De Rouches kregen woensdag ook al speurders over de vloer. Toen werden enkele contracten, waaronder die van Michel Preud'homme, meegenomen door de speurders. Zij gaan op zoek naar mogelijke fraude bij de transfers van Mogi Bayat en Dejan Veljkovic.

Zo worden de transfers van Adrien Trebel, Dieumerci Ndongala, Obbi Oulare, Michel Preud'homme (allen Bayat) en Milos Kosanovic, Filip Mladenovic en Aleksandar Jankovic (allen Veljkovic) onderzocht.

Update 11.35: Standard heeft de berichtgeving in de media met klem ontkend. Volgens persverantwoordelijke Olivier Smeets is er geen sprake van een arrestatie. Smeets wilde aan Belga wel bevestigen dat er woensdag een huiszoeking plaatsvond op Sclessin.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws