Pijnlijk voor Batshuayi en Simon: 'Miskopen in Spanje'

Pijnlijk voor Batshuayi en Simon: 'Miskopen in Spanje'

Gepubliceerd: woensdag 10 oktober 2018 om 17:24wo 10-10-2018 om 17:24

In Spanje verbaast sportkrant Marca zich over het hoge aantal transferflops in de Primera División. Onder meer Michy Batshuayi en Moses Simon worden genoemd als flopaankoop.

De krant rekende uit dat er in totaal voor ruim 897 miljoen euro werd ingekocht door Spaanse clubs. 'Daarvan lijkt 280 miljoen euro weggegooid geld', aldus Marca.

Simon maakte afgelopen zomer de overstap van KAA Gent naar Levante UD voor een som van rond de vijf miljoen euro. Daar kon hij zich echter nog niet doorzetten. In totaal speelde hij nog maar 49 minuten voor de club. Daarin was hij goed voor één doelpunt. Zijn ploeg staat momenteel op de twaalfde plek in La Liga.

Ook Michy Batshuayi wordt bestempeld als een flopaankoop. De spits wordt gehuurd van Valencia, waar hij steeds meer speelminuten krijgt. Echt overtuigend was het nog niet. Hij kwam tien keer in actie voor Valencia en scoorde daarin maar één keertje. Valencia staat ook amper op de veertiende plek in de competitie.

Plaats een reactie

woensdag 10 oktober 2018 om 17:27
gehuurd van Chesea, door Valencia!!!! goe bezig VP!
Vind ik leuk
Genome +719
woensdag 10 oktober 2018 om 18:16
49 minuten spelen en daarin 1 goal maken is toch niet slecht? Heeft ook heel lang geduurd vooraleer Simon opnieuw wedstrijdfit was, terwijl Levante sterk was begonnen aan het seizoen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws