Coucke en Vanhaezebrouck belden: Mijn stoel staat nog vast

Coucke en Vanhaezebrouck belden: "Mijn stoel staat nog vast"

28-09-2018 14:48
11

RSC Anderlecht ging donderdag af in de Beker van België. Het verloor met 0-3 van tweedeklasser Union. Voor Hein Vanhaezebrouck mag het woord 'crisis' best vallen, maar de trainer van paars-wit vreest nog niet voor zijn ontslag. 

Na de één op negen tegen Club Brugge, Antwerp en KRC Genk ontkende Vanhaezebrouck nog daar er sprake was van een crisis bij zijn club. "Pfff, Zeg dan dat het crisis is, wat mij betreft.  Mij gaat het om resultaten halen. We liggen uit 1 competitie. Dat vind ik een drama", noteerde Sporza uit de mond van Vanhaezebrouck.

Geert De Vlieger stuurde al op Twitter dat hij het crisis vindt bij Anderlecht. "Of het wel of geen crisis is, daar gaan we ons niet mee bezighouden. Een ex-voetballer tweette dat gisteren al meteen. Chapeau dat je je daarmee bezighoudt."

Voelt Vanhaezebrouck de bui al hangen? "De stoel waar ik nu op zit, staat nog vast", grapte de trainer. "En ik heb gisteren met de voorzitter nog gebeld. Het was een heel goed gesprek van man tot man. Wij weten heel goed wat onze situatie is. Hij wordt ook hard aangepakt. Maar we hebben alle twee het beste voor met Anderlecht. We moeten voort. En daarvoor hebben we nu nog twee competities."

Lees ookSlechtere romance dan Twilight: van Tioté zijn misser tot Sa Pinto's bekermatch