Nederlaag komt heel hard aan bij Club: ''Wat een kutgoal!''

Nederlaag komt heel hard aan bij Club: ''Wat een kutgoal!''

19-09-2018 10:45
11

Club Brugge kreeg veel complimenten voor het optreden tegen Borussia Dortmund, maar stond wel met lege handen: 0-1. De nederlaag is dan ook hard aangekomen bij de landskampioenen.

''Wat een kutgoal!'', sprak Stefano Denswil duidelijke taal over de winnende treffer van Christian Pulisic. Na afloop was de klap ook merkbaar bij Denswil. ''Wees maar gerust dat deze onverdiende nederlaag heel hard aankomt hoor. Ik heb niet gezien wat er juist gebeurde bij die tegengoal, maar ik zag wel dat de bal een zeer rare curve maakte en in ons doel verdween. Eigenlijk was het een beetje een rommelige fase met voor ons uiteindelijk nefaste gevolgen'', reageert hij op de webstek van Club.

Denswil wil echter snel weer de focus verleggen richting KAA Gent. ''Ik denk dat we onszelf niets kunnen verwijten. We speelden als een hecht blok, kregen ook enkele mooie doelkansen, maar het zat helaas niet mee. Nu, vanavond denk ik zullen we een slechte nacht hebben, maar vanaf morgen moeten we weer vooruit en dat betekent uitkijken naar de verplaatsing naar KAA Gent van komende zondag'', aldus de Nederlander.

Lees ook: Vormer enorm gefrustreerd na zure nederlaag: ''Ik ben pissed''