Vormer enorm gefrustreerd na zure nederlaag: ''Ik ben pissed''

Vormer enorm gefrustreerd na zure nederlaag: ''Ik ben pissed''

Gepubliceerd: woensdag 19 september 2018 om 10:26wo 19-09-2018 om 10:26

Club Brugge kwam bij de openingsmatch in de Champions League sterk voor de dag tegen Borussia Dortmund, maar na 90 minuten stond er toch een 0-1 nederlaag op het scorebord. Een lucky goal van Christian Pulisic betekende het verschil. Ruud Vormer kon die tegengoal maar moeilijk verkroppen. 

Vormer uitte zijn frustratie over de onverdiende nederlaag op de website van Blauw-Zwart. ''Ik ben echt pissed'', steekt de captain van wal. ''Er zat meer in vandaag, we hebben het zo goed gedaan. Als die kans van de drieëntachtigste minuut erin was, dat staat het helemaal anders. Nu staat die nul daar weer. Ik baal hier ontzettend van.''

De Nederlander kan echter niet kwaad zijn op iemand. ''Zij hebben bijna niets gecreëerd en wij redelijk veel. Dan krijg je zo'n doelpunt binnen en daar zit ik mee. We hebben het goed gedaan, dat zag je aan de supporters die achter ons stonden na de match. Maar ik stond hier liever met een 0-0. We hebben heel goed gevoetbald, maar we hebben toch nul punten. De les is nu om te scoren, voor de rest hebben we het goed gedaan'', besluit Vormer.

Lees ook: Club Brugge likt wonden: "Die tegengoal is eigenlijk gewoon om mee te lachen"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws