Witsel laat zich uit over Rode Duivel: ‘Hij heeft het daar moeilijk mee’

Witsel laat zich uit over Rode Duivel: ‘Hij heeft het daar moeilijk mee’

Gepubliceerd: dinsdag 18 september 2018 om 17:14di 18-09-2018 om 17:14

Yannick Carrasco kreeg afgelopen interlands veel kritiek over zich heen. De overstap naar China ligt nog steeds bij velen op de maag.

Axel Witsel kent zijn situatie. "Net als hij nu, heb ik indertijd ook veel commentaar gekregen op mijn keuze voor China. Ik heb daar abstractie van gemaakt en altijd mijn job op het terrein gedaan. Yannick heeft het daar, denk ik, wat moeilijker mee. Hij moet dat achter zich laten. Hij moet zijn hoofd vrijmaken”, wordt Witsel geciteerd door Het Laatste Nieuws.

"Als hij bij de Rode Duivels is, moet hij niet kijken naar de clubs waar al die andere Rode Duivels spelen en denken: Ik speel maar in China. Ik denk niet dat hij zich zorgen moet maken over zijn toekomst bij de nationale ploeg. Het zelfvertrouwen behouden, zo heb ik het ook gedaan. Hij heeft zeker de kwaliteiten, maar het is ook een kwestie van mentale sterkte”, aldus de middenvelder van Dortmund.

Plaats een reactie

dinsdag 18 september 2018 om 17:19
Als je zijn gezichtsuitdrukking ziet als hij aan de bal kun je de angst om iets verkeerd te doen van hem aflezen
Vind ik leuk
agdh +1994
dinsdag 18 september 2018 om 17:50
Ja inderdaad, terwijl hij al heeft laten zien bij Atletico dat hij het niveau echt wel aankan, jammer dat hij toen niet even op zijn tanden heeft gebeten en het seizoen bij Atletico heeft uitgedaan, dan had hij nog altijd naar een mooie club kunnen gaan, hopelijk deze winter of anders in de zomer terug naar een europese (sub)topper zodat hij tegen het EK zijn oude niveau terug kan vinden, want ik blijf erbij, Carrasco op niveau heeft zijn plaats bij de rode duivels
Vind ik leuk
dinsdag 18 september 2018 om 17:53
en hij stond voor hij naar China vertrok op de lijst van Bayern dus heeft hij zijn kwaliteiten
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws