Geen hoop voor Club Brugge? Het wordt opnieuw een 0 op 18

Geen hoop voor Club Brugge? "Het wordt opnieuw een 0 op 18"

Gepubliceerd: dinsdag 18 september 2018 om 12:24di 18-09-2018 om 12:24

Club Brugge begint dinsdagavond aan de nieuwe Champions League-campagne. Thuis tegen Borussia Dortmund ligt er misschien wel een kansje, al denkt Tom Boudeweel van VRT er anders over.

De radiocommentator vreest het ergste. "Als je de tegenstanders bekijkt, dan moet je zeggen dat het 0 op 18 gaat worden. De budgetten van de opponenten zijn veel groter, hun spelers zijn beter... Als je de logica respecteert, dan heeft Club Brugge gewoon geen kans."

Club pakte twee jaar geleden geen enkel punt in een matige poule met FC Porto, Leicester en FC Kopenhagen. "Als je dat naast Dortmund, de nummer 2 in de sterke Bundesliga, en Atletico legt... Monaco is misschien de minste van de drie, maar het is toch nog altijd een naam. En het Franse voetbal ligt de Belgische clubs ook niet altijd."

Club kan enkel hopen op een enorme stunt. "Er zijn in de geschiedenis van de Champions League al grote ploegen gesneuveld natuurlijk. En Monaco en Atletico Madrid staan nog niet vlotjes te voetballen. Misschien zit daar wel iets in. Al zal het thuis moeten gebeuren. Ik kan me niet voorstellen dat Club op Atletico gaat winnen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws