Antwerp houdt Vitesse op gelijkspel, Musonda maakt zijn debuut

08-09-2018 15:30

Antwerp is in eigen stadion niet verder geraakt dan een 0-0 tegen Vitesse Arnhem. Opvallend: Charly Musonda maakte zijn eerste minuten voor de bezoekers.

Musonda wordt dit seizoen door Chelsea uitgeleend aan de club uit de Eredivisie, maar kampt met een kleine fysieke achterstand. Hij mocht 45 minuten meedoen in de partij tegen Antwerp, maar zorgde nog niet voor goals of assists.

De wedstrijd eindigde op 0-0. Het had echter anders kunnen lopen, want beide ploegen kregen een strafschop. Na elf minuten miste Ivo Rodrigues voor Antwerp, in de tweede helft kon derde doelman Yves De Winter een tegengoal vanop elf meter vermijden.

Volgende zondag krijgt Antwerp, momenteel vijfde in de Jupiler Pro League, in eigen huis Zulte Waregem voorgeschoteld.