Vanhaezebrouck openlijk in vraag gesteld: Wat heeft hij daarbij te winnen?

Vanhaezebrouck openlijk in vraag gesteld: "Wat heeft hij daarbij te winnen?"

05-09-2018 07:15
10

Hein Vanhaezebrouck is er niet vies van zijn spelers openlijk de grond in te boren wanneer het minder gaat. Zo ook bij Adrien Trebel. Gille Van Binst begrijpt niet waarom de Fransman zo onder handen wordt genomen.

"Ik snap er eerlijk gezegd niks van. Zeg nu zelf, zo ongelofelijk slecht was Trebel toch helemaal niet tegen Club Brugge en Antwerp?", steekt het Anderlecht-icoon van wal in Het Nieuwsblad. "Wat heeft Hein in godsnaam te winnen bij een conflict met zijn beste en duurste speler?", klinkt het.

Volgens Van Binst zoekt Vanhaezebrouck een gebeten hond. "Akkoord, hij heeft dit seizoen misschien al betere matchen gespeeld, maar dan nog vind ik het zwaar overdreven om de schuld van die 1 op 6 nu bijna volledig in zijn schoenen te schuiven."

"Wil hij Kums weer in de ploeg op de plaats van Trebel?", vreest hij dat er meer achter zit. "Dan had hij zijn bestuur wel even mogen inlichten vóór ze hem het duurste contract uit de clubgeschiedenis lieten ondertekenen", aldus een strenge Van Binst.