STVV en Waasland-Beveren kunnen alweer niet winnen en delen de punten

STVV en Waasland-Beveren kunnen alweer niet winnen en delen de punten

Gepubliceerd: zaterdag 18 augustus 2018 om 22:03za 18-08-2018 om 22:03

De confrontatie tussen Waasland-Beveren en STVV heeft niet voor een winnaar gezorgd. Beide ploegen zorgden voor een leuke wedstrijd, maar niet voor een winnaar. Het werd 2-2.

De wedstrijd ging door problemen met de VAR tien minuten later van stand. Dat bracht de thuisploeg echter niet van slag. Het kwam via smaakmaker Ampomah bijzonder vroeg op voorsprong.

De Truienaren leken even geschokt, maar waren ook meteen wakker. STVV ging op zoek naar de gelijkmaker en werd ervoor beloond. Na een fout van Caufriez kon de Japanner Endo profiteren. Hij zorgde voor de 1-1.

Na rust was het STVV dat ook voor een eerste keer kon vieren. Iets te vroeg, zo blijkt. Bezus kon dan wel scoren, maar het werd uiteindelijk afgekeurd door de VAR vanwege buitenspel. De Truienaren probeerden meermaals op voorsprong te komen en werden ervoor beloond. Een schuiver van De Sart verschalkte Roef: 1-2.

Lang konden de bezoekers niet profiteren van die voorsprong. Enkele minuten later maakte Jubitana met een knap schot er nog 2-2, tevens ook de eindstand.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws