'Ontmoeting tussen voorzitters Barça en PSG: clubs open voor dubbeldeal'

'Ontmoeting tussen voorzitters Barça en PSG: clubs open voor dubbeldeal'

18-08-2018 09:12
2

FC Barcelona-voorzitter Josep María Bartomeu had vrijdag in Madrid een ontmoeting met collega Nasser Al-Khelaifi van Paris Saint-Germain. Beide clubs zijn in gesprek over een dubbeldeal voor Adrien Rabiot en Ousmane Dembélé, meldt AS.

De voorzitters van de Europese topclubs waren in de Spaanse hoofdstad voor een vergadering van de European Club Association. Bartomeu en Al-Khelaifi grepen de mogelijkheid dus ook aan voor onderhandelingen. Barça haalde deze zomer al Arturo Vidal en Arthur, maar trainer Ernesto Valverde ziet ook Rabiot als gewenste versterking voor het middenveld.

PSG wilde aanvankelijk niet meewerken aan een vertrek, maar inmiddels hangt de vlag er heel anders bij. De 23-jarige Fransman houdt namelijk voet bij stuk en weigert zijn medio 2019 aflopende contract te verlengen, ondanks het dreigement van PSG dat hij het seizoen op de bank door moet brengen.

De Franse kampioen heeft op zijn beurt belangstelling voor Dembélé. Barça haalde de vleugelspeler voor een basisbedrag van 105 miljoen euro naar Camp Nou, maar hij heeft de verwachtingen als opvolger van Neymar nooit kunnen inlossen. De Catalanen staan dan ook open voor een deal.