Koude oorlog houdt aan, Verhaeghe stuurt signaal naar rivaal Gheysens

Koude oorlog houdt aan, Verhaeghe stuurt signaal naar rivaal Gheysens

Gepubliceerd: zaterdag 18 augustus 2018 om 07:15za 18-08-2018 om 07:15

Paul Gheysens en Bart Verhaeghe zijn niet de beste vrienden, en dat is nog zacht uitgedrukt. De voorzitters van respectievelijk Antwerp en Club Brugge willen elkaar liever niet zien. Dat zal zondag dan ook niet gebeuren.

Het Nieuwsblad weet dat Verhaeghe net voor de clash met Antwerp op vakantie is vertrokken. Hij gaat dus niet aanwezig zijn op de Bosuil. Bij de vorige confrontatie zat het bestuur van Club in een aparte loge, maar dat wilde Verhaeghe niet opnieuw doen.

Normaal gezien zit het bestuur van de bezoekende club vlak voor Gheysens, maar dat is nu duidelijk niet mogelijk. Gheysens is nog altijd kwaad omdat Verhaeghe de bouw van het befaamde Eurostadion zou hebben geblokkeerd. Bouwfirma Ghelamco liep zo een grote opdracht mis.

Verhaeghe denkt van zijn kant dat Gheysens de fans van de Rode Duivels heeft opgestookt om zijn ontslag als ondervoorzitter te eisen. Bovendien heeft Gheysens grond op de plaats waar het nieuwe stadion van Club Brugge moet komen, wat ongetwijfeld voor meer onenigheid zal zorgen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws