Anderlecht heeft Gouden Stier niet nodig in makkelijke overwinning tegen Moeskroen

Anderlecht heeft Gouden Stier niet nodig in makkelijke overwinning tegen Moeskroen

Gepubliceerd: vrijdag 17 augustus 2018 om 22:21vr 17-08-2018 om 22:21

RSC Anderlecht heeft de twaalf of twaalf beet. In eigen huis was het te sterk voor Moeskroen, dat amper voor gevaar kon zorgen. Het werd 2-0.

Het was niet 'Waar is Waldo?', maar 'Waar is Moeskroen?' in de eerste helft. De bezoekers werden meteen overdonderd door een sterk RSC Anderlecht. De Brusselaars grepen Moeskroen bij de keel, maar kwamen niet meteen tot kansen.

Een sterke Adrien Trebel kon samen met spitsen Landry Dimata en Ivan Santini wel voor wat gevaar zorgen. Op doelpunten bleef het toch even wachten. Uiteindelijk had paars-wit er een vrije trap voor nodig, die Trebel soeverein voorbij een flaterende Olivier Werner schoot.

Donkerrode Vranjes, Dimata doet het weer
Niemand hield het voor mogelijk, maar Moeskroen kwam er in de tweede helft toch een paar keer uit. Zonder doelpunt uiteindelijk. Dat doelpunt viel aan de andere kant, waar Dimata voor de vijfde keer dit seizoen kon scoren.

Moeskroen leek eraan voor de moeite, maar tien minuten voor tijd liet Ognjen Vranjes zijn ploeg in de steek. De Bosniër pakte uit met een onnodige stevige tackle en kreeg terecht een rode kaart. De bezoekers leken er plots weer even in te geloven, al kwam er geen doelpunt meer. Het bleef 2-0.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws