Het getouwtrek begint: ‘Martinez hoopt talent te overtuigen voor Rode Duivels’

Het getouwtrek begint: ‘Martinez hoopt talent te overtuigen voor Rode Duivels’

Gepubliceerd: woensdag 15 augustus 2018 om 20:45wo 15-08-2018 om 20:45

Andreas Pereira lijkt komend seizoen definitief door te breken. De 22-jarige middenvelder maakte afgelopen seizoenen al op huurbasis furore op de Spaanse velden bij Granada en Valencia. Coach José Mourinho zette Pereira op de eerste speeldag in de basis tegen Leicester City.

Voor dat duel zat ook bondscoach Roberto Martinez in de tribune. Volgens het Braziliaanse UOL zat de Spaanse keuzeheer daar om de kwaliteiten van Andreas Pereira van dichtbij te bekijken. Op 7 september spelen de Rode Duivels een vriendschappelijke interland tegen Schotland en Martinez zou een paar spelers willen uitproberen.

Andreas Pereira zelf lijkt in de knoop te zitten met een definitieve keuze voor een nationale ploeg. De Belgische Braziliaan speelde tot en met de U17 voor de Belgische jeugdelftallen maar nadien besliste de vrije trappenspecialist om uit te komen voor Brazilië. Het ziet er alvast naar uit dat Roberto Martinez van plan is om Andreas Pereira snel een uitnodiging te sturen voor een selectie bij de Rode Duivels.

Poll

Voor welk land kiest Andreas Pereira?

(647 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws