Coucke komt met update over transferdossier Dendoncker

Coucke komt met update over transferdossier Dendoncker

29-07-2018 19:35
14

Leander Dendoncker zit nog steeds bij Anderlecht. De Rode Duivel aast al een tijdje op een vertrek maar tot een transfer kwam het nog niet. Dendoncker verlaat Anderlecht wel sowieso, dat heeft coach Hein Vanhaezebrouck bevestigd.

Na de 4-1 winst op het veld KV Kortrijk sprak Hein Vanhaezebrouck duidelijke taal over Leander Dendoncker. “Dendoncker zal vertrekken bij Anderlecht, dat is duidelijk”, laat de oefenmeester van paars-wit tegenover RTBF weten. Ook liet de hoofdtrainer zich uit over het enorm jonge Anderlecht.

“Je kan ook met spelers van 30 jaar werken maar Anderlecht doet dat niet. Ik en de voorzitter zitten op dat vlak op dezelfde lijn. Ik ben er zeker van dat er nog jonge spelers zullen binnenkomen in het A-elftal. Anderlecht moet het Ajax van België zijn”, aldus Vanhaezebrouck.

Update 29/07, 19u20:

Nadat eerder coach Hein Vanhaezebrouck al liet vallen dat Leander Dendoncker zal vertrekken bij Anderlecht heeft nu ook voorzitter Marc Coucke zijn boekje open gedaan. De flamboyante preses vertelde tegenover VTM Nieuws dat er inmiddels aanbiedingen genoeg zijn voor de Rode Duivel. "Ik vermoed dat Dendoncker vertrekt, er zijn aanbiedingen genoeg", is Coucke duidelijk.