'Ivan De Witte bevestigt onderhandelingen, verdediger wordt genoemd'

'Ivan De Witte bevestigt onderhandelingen, verdediger wordt genoemd'

28-07-2018 13:10
2

Vrijdagavond staat de eerste wedstrijd van de Jupiler Pro League op het programma. AA Gent zal het daarin opnemen tegen Standard. Gent wil komend seizoen hoge ogen gooien en er is ook nog een versterking op komst.

Dat laat AA Gent-voorzitter Ivan De Witte weten tegenover Het Laatste Nieuws. "Dat er achteraan nog wat bij moet, is duidelijk. We zijn op dit moment in verregaande onderhandelingen met een verdediger - meer kan ik daar niet over kwijt.”

Over de transfers is De Witte tot nu toe zeer tevreden. “Maar we zijn Odjidja gaan halen, in potentie één van de beste spelers die er op onze velden kan rondlopen. En vooraan hebben we met Awoniyi een goede zaak gedaan. Liverpool heeft die niet toevallig een nieuw vierjarig contract gegeven. Wanneer ons huiswerk op het einde van de zomer af is, zijn we gewapend voor de derde plaats. Dat is het doel."

Update 28/07, 13:10

Het Laatste Nieuws meldt dat FC Kopenhagen de Tsjechische verdediger Michael Lüftner heeft aangeboden maar dat AA Gent daar niet op is in gegaan. Wel zou de club een oogje hebben op de 23-jarige Kingsley Ehizibue van PEC Zwolle. Zou dit de verdediger zijn waar voorzitter Ivan De Witte het over had?