Kortrijk-voorzitter Allijns waarschuwt De Boeck: “Daar wordt niemand beter van”

Kortrijk-voorzitter Allijns waarschuwt De Boeck: “Daar wordt niemand beter van”

26-07-2018 08:30
2

Glen De Boeck heeft in de media al enkele keren zijn beklag gedaan en KV Kortrijk-voorzitter Joseph Allijns roept Glenn De Boeck nu ook op het matje.

Glenn De Boeck is niet tevreden dat enkele vertrokken sterkhouders niet meteen werden vervangen. Naar eigen zeggen kan De Boeck “met deze kern niet in eerste blijven”. Voorzitter Allijns doet nu zijn boekje open tegenover Het Laatste Nieuws: "We managen al jaren op dezelfde manier onze club. We kunnen ons niet permitteren om veel tegenvallende transfers af te sluiten.”

“Maar De Boeck wist dat we acht spelers zouden halen en hij kreeg daar ook zijn zeg in. Ik weerleg trouwens dat hij vindt dat hij in de kern spelers heeft die het niveau niet aankunnen. Onze kern bevat geen meelopers!"

De voorzitter van Kortrijk verduidelijkt ook dat hij De Boeck een waarschuwing heeft gegeven. “Ik heb Glen De Boeck de positieve boodschap gegeven: bespreek je zorgen voortaan binnenskamers en breng geen negatieve berichten via de media. Daar worden noch de club, noch de supporters, noch de spelers die dat ook lezen, beter van", aldus voorzitter Joseph Allijns.