De Condé vreest nog voor sterkhouder: Moeilijk in te schatten

De Condé vreest nog voor sterkhouder: "Moeilijk in te schatten"

Gepubliceerd: dinsdag 24 juli 2018 om 20:15di 24-07-2018 om 20:15

Racing Genk lijkt helemaal klaar te zijn voor de competitie. Het heeft zich versterkt met een paar gerichte aanwinsten, maar moet bang afwachten of er nog een speler vertrekt.

Het is elk seizoen weer een probleem: Genk moet nog een maand vrezen voor zijn sterkhouders. "Ik zeg al een aantal jaar dat het spijtig is dat de transfermarkt niet sluit wanneer onze competitie begint, want dat is vervelend", aldus Dimitri De Condé bij Sporza.

De Condé moet sowieso nog werken, want heel wat spelers moeten weg geraken. "Mijn belangrijkste job in augustus wordt uitgaande transfers. Jongens die weinig
speelminuten krijgen ergens onderbrengen. Als er nog een sterkhouder vertrekt, moeten we misschien anticiperen."

In het geval van Alejandro Pozuelo verwacht hij geen exit. "Het is moeilijk om in te schatten. Als hij een sportieve aanbieding krijgt om van te duizelen, vertrekt hij misschien. Qatar? Zeg nooit nooit, maar ik denk dat hij dat niet doet. Dit jaar zien we voorlopig alleen een lachende Pozuelo, die een leidersrol opneemt. Als er vandaag een geïnteresseerde club komt, denk ik niet dat hij zomaar vertrekt. Hij is heel gelukkig bij Genk op dit moment." 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws