'Sarri krijgt rookverbod bij Chelsea en moet pakken dragen van Abramovich'

'Sarri krijgt rookverbod bij Chelsea en moet pakken dragen van Abramovich'

Gepubliceerd: donderdag 19 juli 2018 om 17:35do 19-07-2018 om 17:35

Maurizio Sarri zal zich flink moeten aanpassen nu hij de nieuwe manager van Chelsea is. Bij SSC Napoli droeg de Italiaan regelmatig sportkleding tijdens wedstrijden. Dat is bij Chelsea verboden.

Dat meldt The Sun. Chelsea-eigenaar Roman Abramovich heeft Sarri de opdracht gegeven om voortaan een pak te dragen op wedstrijddagen. Ook is het niet toegestaan om tijdens de rust te roken, iets wat hij bij Napoli wél regelmatig deed. Sterker nog, Sarri mag in het hele stadion geen sigaret opsteken.

Bij Napoli waren ze soepeler. De club bouwde zelfs een rookcabine voor de 59-jarige Sarri. Dat mag in Londen dus niet meer. Abramovich heeft Sarri de opdracht gegeven om trouw te blijven aan de Britse stijl en sportkleding en roken horen daar volgens de club niet bij.

Sarri heeft van Chelsea ook een rijinstructeur toegewezen gekregen, zodat hij snel kan leren links te rijden. De Londenaren vinden het belangrijk dat de nieuwe manager zo snel mogelijk acclimatiseert in Engeland. Sarri werd vorige week aangesteld als Chelsea-manager. Hij volgt de ontslagen Antonio Conte op.

Plaats een reactie

Messifanboy +1093
vrijdag 20 juli 2018 om 00:14
Radja, niet naar Chelsea gaan eh ;)
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws