Club Brugge-speler beseft: Wij moeten toch beter kunnen dan dit

Club Brugge-speler beseft: "Wij moeten toch beter kunnen dan dit"

Gepubliceerd: donderdag 19 juli 2018 om 11:00do 19-07-2018 om 11:00

Club Brugge heeft niet bepaald geschitterd in zijn laatste oefenmatch voor de Supercup. In Tongeren werd het 0-0 tegen KV Mechelen. Jordi Vanlerberghe, die heel wat oude bekenden tegenkwam, beseft dat dit een non-match was.

De middenvelder zou wel eens meer kansen kunnen krijgen nu Marvelous Nakamba met een blessure kampt. Hij weet echter dat dit geen goede generale repetitie was.

"Het was een moeilijke wedstrijd. De omstandigheden waren natuurlijk ook niet honderd procent. We zaten twee en een half uur in de bus, we speelden op een kunstgrasveld en het was heel warm. Dat zag je ook aan het spel, aan de kwaliteit die we getoond hebben."

Club had dan ook bijna geen doelkansen. "Het was ook een heel klein veld, met weinig ruimte. Desalniettemin moeten we toch beter kunnen doen. Het was een goede training, niet meer dan dat. Maar zondag gaan we honderd procent zijn en gaan we de Supercup bij ons thuis houden."

Poll

Wie wint de Supercup?

(1610 stemmen)

Plaats een reactie

donderdag 19 juli 2018 om 11:17
Dit seizoen, (en dit geldt voor alle clubs) geen excuses alsjeblieft van busritten of temperature.
We willen voetballers aan het werk zien. Mannen die tegen een stoot kunnen. Venten met ballen aan hun lijf. Sweat en Glory en de rest.

Geen mietjes alsjeblieft. Je wordt voldoende betaald om de mouwen op te stropen en je hoofd ervoor te leggen. Wat niet meer dan normaal is.
Als je je job goed wil doen, dan moet je meer doen dan je job.

Hoist the colours.
Vind ik leuk
donderdag 19 juli 2018 om 11:29
Joridi, misschien ook eens in de spiegel kijken. Talent heb je meer dan voldoende, maar geef net dat tikkeltje meer No Sweat, No Glory en je zal (veel) meer speelminuten krijgen.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws