Jovanovic is er zeker van: 'Fellaini zal nog belangrijk zijn voor de Rode Duivels'

Jovanovic is er zeker van: 'Fellaini zal nog belangrijk zijn voor de Rode Duivels'

18-07-2018 19:32

Marouane Fellaini kreeg onverwacht nog een bijzonder belangrijke rol bij de Rode Duivels. Eén van de jokers tegen Brazilië, waarna hij ook nog minuten mocht maken tegen Frankrijk. Niet verrassend, vindt Milan Jovanovic.

De Serviër speelde in het verleden nog samen met de middenvelder. Hij is een enorme fan van Fellaini en voorspelt hem nog een belangrijke rol bij de Rode Duivels. "Als deze ploeg nog even samen blijft, dan zijn ze binnen twee jaar op het EK 2020 zeker niet kansloos. Ik reken Fellaini bij de spelers die nog een hoofdrol kan vervullen bij België", zegt hij in Sport/Voetbalmagazine.

"Dat er in België soms twijfels zijn over Fellaini? Dat is altijd het geval in je eigen land. Maar Fellaini heeft zeker zijn waarde voor dit elftal. Vraag maar aan al zijn ex-ploegmaats van Standard."

"Zijn impact op de eerste titel van de Rouches in 25 jaar was enorm. Hij knapte al het vuile werk op, vocht elk duel uit, maakte belangrijke doelpunten… Ik heb al die zaken teruggezien op het WK."

Volgens hem heeft Fellaini dan ook zeker een plekje bij heel wat nationale ploegen. “Bij Servië zou Fellani altijd spelen. Matic en Fellaini samen aan de aftrap: het zou iets geven”, aldus de gekke Serviër