De Bruyne wil nog niet naar huis: We gaan er echt alles aan doen

De Bruyne wil nog niet naar huis: "We gaan er echt alles aan doen"

06-07-2018 22:48

Kevin De Bruyne kreeg een nieuwe plek op het veld en deed het meteen geweldig. Met een schitterende streep zorgde hij ook voor de 0-2. Nu wil hij meer.

"We hebben de eerste helft goed gespeeld. Kansen gecreëerd. De Brazilianen wisten niet wat te doen. Na rust hebben ze hun tactiek moeten aanpassen. Uiteindelijk hebben we er alles aan gedaan om deze match te winnen", citeert Het Laatste Nieuws de middenvelder.

In de halve finale wacht nu Frankrijk, opnieuw een bijzonder sterke tegenstander. "Frankrijk heeft een fantastisch team. In de halve finale kan je gewoonweg niet tegen een zwakke ploeg uitkomen. We gaan er alles aan doen om fysiek klaar te zijn voor Frankrijk. Als ze sterker zijn, zijn ze sterker. Dat is voetbal."

Die halve finale wil De Bruyne - uiteraard - ook winnen. En dan... "Wij willen iets moois bereiken. Maar dat is niet gemakkelijk. 10 à 15 ploegen komen naar hier om te winnen. We zijn trots. Nu we bij de laatste vier zijn, willen we nu ook echt naar die finale. Ik herhaal: we gaan er alles aan doen om de match tegen Frankrijk te winnen", besluit hij.