'Ik denk dat Ronaldo al getekend heeft en medisch gekeurd is in München'

'Ik denk dat Ronaldo al getekend heeft en medisch gekeurd is in München'

04-07-2018 23:55
3

Cristiano Ronaldo heeft al getekend bij Juventus. Althans, als we Luciano Moggi mogen geloven. De voormalige algemeen directeur van Juve claimt dat woensdag.

De geruchten over een Juventus-move van Ronaldo worden steeds hardnekkiger. Ook Moggi, één van de hoofdrolspelers in het Calciopoli-schandaal van 2006, doet een duit in het zakje. Hij beweert dat Juventus al verzekerd is van Ronaldo. 'Ik denk dat hij al getekend heeft en medisch gekeurd is in München', aldus de Italiaan op Twitter.

Nicolas Higuain, de broer van Juventus-spits Gonzalo Higuain, zou een transfer van Ronaldo toejuichen. "We weten op dit moment nog niets, maar het zou natuurlijk fantastisch zijn. Spectaculair zelfs. Gonzalo en Cristiano waren ploeggenoten bij Real Madrid, kennen elkaar en konden het goed met elkaar vinden. Ze zouden een goed spitsenduo zijn."

In de tussentijd lijkt Juventus daadwerkelijk goede papieren te hebben voor de komst van Ronaldo, die 120 miljoen euro moet kosten. In Italië zingt ook een transfersom van 100 miljoen euro rond. In Turijn ligt een lucratief vierjarig contract klaar voor de Portugese superster (33).

Lees ook: 'Real Madrid doet verzoek aan Mendes: Ronaldo-overleg op hoogste niveau'