Brazilianen herpakken zich, geen winst voor Mitrovic en Ndidi

Brazilianen herpakken zich, geen winst voor Mitrovic en Ndidi

Gepubliceerd: vrijdag 22 juni 2018 om 09:00vr 22-06-2018 om 09:00

Het WK is hét toernooi waar elke voetbalfan naar kijkt. Dagelijks lekkere potjes voetbal, hopelijk veel goals en enorm veel kansen om lekker veel geld te verdienen. Daily Odds wil de lezers van VoetbalPrimeur.be hierbij helpen en deelt de beste wedtips voor deze WK-dag!

Brazilië - Costa Rica // Brazilië wint (1,20)
De openingswedstrijd van Brazilië was ronduit teleurstellend, maar tegenstander Costa Rica moet toch te doen zijn. De 1-1 tegen Zwitserland was uitermate teleurstellend en ook Neymar wist niet te overtuigen. Toch verloor Brazilië slechts 1 van z’n laatste 22 duels.Tegenstander Costa Rica boezemt daarnaast geen angst in de Braziliaanse harten: De Goddelijke Kanaries wonnen de laatste 5 confrontaties en hielden in 3 van deze duels steeds de nul.

Costa Rica weet ondertussen dat het de punten nodig heeft om op het WK te overleven. Dit lijkt echter zeer onwaarschijnlijk, gezien de ploeg van keeper Navas al 3 wedstrijden op rij verloor. Deze negatieve trend zet zich al langer voort, gezien Costa Rica in 7 van z’n laatste 9 wedstrijden moest buigen voor de tegenstander.

Nigeria - IJsland // Gelijkspel (3,00)
Kleinduimpje in poule D is Nigeria, dat z’n eerste wedstrijd kansloos verloor van Kroatië (0-2). Nigeria maakt recentelijk sowieso al geen goede indruk, want de ploeg won slechts 1 van de laatste 7 wedstrijden. Ook verloor Nigeria al 3 wedstrijden op rij en kwam het in z’n laatste 2 duels zelf niet tot scoren. Opvallend is wel dat Nigeria in 9 van z’n laatste 12 wedstrijden steeds maximaal 2 doelpunten zag vallen.

Als het aan Nigeria ligt, zal er dus geen sprake zijn van een doelpuntenfestijn tegen IJsland. Tegenstander IJsland is eveneens niet in vorm, gezien het slechts 2 van z’n laatste 9 wedstrijden won. Wel zag de ploeg van onder meer Finnbogason in 5 van de laatste 6 duels steeds beide teams scoren, terwijl IJsland in 4 van z’n laatste 5 wedstrijden steeds tenminste 2 keer incasseerde.

Servië - Zwitserland // Zwitserland wint of gelijkspel (1,56)
Het tweede groepsduel tussen Servië en Zwitserland is een cruciale wedstrijd voor beide landen: Servië is bij een overwinning zeker van de tweede ronde, terwijl de Zwitsers ook een overwinning nodig hebben om kwalificatie in eigen handen te hebben.

Zowel Servië als Zwitserland zijn zéér stug en moeilijk te verslaan. Zo verloor Servië slechts 3 van de laatste 14 interlands en verloren de Zwitsers slechts 1 van de laatste 18 (!) gespeelde wedstrijden. De prestaties van Zwitserland wordt nog knapper als je bedenkt dat de ploeg tijdens 11 van de laatste 15 interlands knap de nul hield. Servië wist echter tijdens 12 van de laatste 13 interlands tot scoren te komen, dus Zwitserland is gewaarschuwd.

Op basis van de sterke reeksen met weinig nederlagen van beide landen én vanwege het feit dat er niet veel goals vallen bij beide landen tijdens interlands, voorspellen wij een puntendeling met minder dan 2 treffers: Servië en Zwitserland houden elkaar in balans met een 1-1 einduitslag!

Bekijk het laatste nieuws