'Barça zette zelf streep door transfer door nieuwe eis van Griezmann'

'Barça zette zelf streep door transfer door nieuwe eis van Griezmann'

Gepubliceerd: donderdag 21 juni 2018 om 20:58do 21-06-2018 om 20:58

Niet Antoine Griezmann, maar FC Barcelona besloot de stekker uit een transfer te trekken. De sterspeler van Atlético Madrid kwam op het laatste moment met nieuwe eisen op de proppen, meldt Diario Sport.

De keuze van Griezmann om in de Spaanse hoofdstad te blijven werd vorige week groots aangekondigd. Diario Sport schrijft donderdag echter dat de zaken iets anders liggen. Lange tijd leek de Fransman op weg naar Barça. Hij gaf zijn ja-woord, waardoor de Catalanen enkel nog de ontsnappingsclausule van honderd miljoen euro moesten lichten.

Dat leverde Griezmann een fluitconcert van de Atlético-fans op, waarna de Madrilenen een uiterste poging deden om hem te behouden. De aanvaller kreeg een jaarsalaris van 23 miljoen euro voorgeschoteld. Dat accepteerde hij, maar niet voordat opnieuw contact werd gezocht met de Spaanse kampioen. Griezmann wilde plots 25 miljoen per jaar verdienen in Camp Nou.

Barça vond die eis veel te gortig en zette een streep door de overgang. Barça kampt zonder Griezmann al met een overvol salarishuis. Liefst tachtig procent van het budget gaat op aan salarissen, waar de club een maximum van zeventig procent aanhoudt. De zorgen zijn groot, aangezien momenteel Jordi Alba en Sergio Busquets een verbeterd contract eisen.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws