Genk wordt aan 24-jarige speler van Sporting B gelinkt

Genk wordt aan 24-jarige speler van Sporting B gelinkt

Gepubliceerd: woensdag 20 juni 2018 om 18:10wo 20-06-2018 om 18:10

In deze periode van het jaar regent het geruchten. Desporto ao Minuto heeft er nu een nieuwe de wereld ingestuurd. Volgens die bron denkt Genk aan Ary Papel.

Die Papel is een 24-jarige Angolees. Momenteel staat hij op de loonlijst van Sporting, maar bij die ploeg komt hij voorlopig niet verder dan de B-ploeg. Hij speelde ook al even op huurbasis voor reeksgenoot Moreirense

De schaduwspits heeft in Portugal nog een contract tot medio 2019, Niet aleen Genk zou aan hem denken. Naast de Limburgers worden het ook de Griekse clubs Panaitolikos en Atromitos aan Papel gelinkt. Zijn naam viel ook nog bij het Turkse Akhisar, het Roemeense Politehnica Iasi en Al Dhafra, een club uit de Verenigde Arabische Emiraten. 

Plaats een reactie

donderdag 21 juni 2018 om 00:04
Ik en ben de laatste om leeftijds-discriminatie te propageren maar de KBVB is de grootste sportbond van dit land in een omgeving die professionalisme vraagt. Daarvoor heb je in alle geledingen vakmensen nodig, ondernemerschap en beleids- of bestuurservaring op niveau van zo’n grote organisatie in een wereld van verandering. Meertaligheid en een jong ondernemend profiel zou de KBVB moeten afhelpen van haar “fils a papa” sfeer en mentaliteit! met alle respect; voor mij past de heer Linard totaal niet in dit plaatje... Het Belgisch voetbal verdient beter!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws