'Monsterdeal voor De Gea: United-doelman gaat tekenen en duurste sluitpost worden'

'Monsterdeal voor De Gea: United-doelman gaat tekenen en duurste sluitpost worden'

Gepubliceerd: dinsdag 19 juni 2018 om 10:36di 19-06-2018 om 10:36

David de Gea staat op het punt om zijn contract bij Manchester United te verlengen en de bestbetaalde doelman op dit moment te worden. Een transfer naar Real Madrid of een andere club zit er (voorlopig) niet in.

De Spaanse krant Marca schrijft dat De Gea zijn contract gaat verlengen tegen een salaris van 21 miljoen euro per seizoen. United is de onderhandelingen met de keeper in de eerste maanden van dit jaar begonnen en nu is er een akkoord bereikt. José Mourinho heeft veel vertrouwen in de doelman en wilde dat er nog voor het WK een akkoord op tafel lag, voor het geval De Gea een andere aanbieding zou krijgen. Naar verwachting wordt er na het WK getekend.

Als De Gea tekent is hij de duurste doelman op dit moment. Volgens Marca is er geen keeper die op dit moment meer verdient dan hij. Manuel Neuer verdient rond de vijftien miljoen euro per seizoen bij Bayern München. Dat is zes miljoen euro minder dan de Spanjaard gaat krijgen.

Mourinho heeft eind vorig jaar in een vergadering met de eigenaren van United gevraagd om een financiële impuls om aan te haken bij de Europese topclubs. De Portugees wilde dat het salarishuis aangepast werd en vroeg om geld voor nieuwe aankopen.

Plaats een reactie

Riddlin +2535
dinsdag 19 juni 2018 om 12:19
Denk dat de salarislast nooit zo hoog geweest is. En betaalt precies altijd de volle pot voor zijn aankopen
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws