'Plooien zijn gladgestreken, sterspeler vliegt toch naar het WK'

'Plooien zijn gladgestreken, sterspeler vliegt toch naar het WK'

01-05-2018 16:10
2

De sensatie in de Premier League dit seizoen is zonder twijfel Mohamed Salah. Ook op het WK wordt er straks veel van de Egyptenaar verwacht, maar mogelijk zien we de ster van Liverpool niet schitteren in Rusland.

Salah en de Egyptische voetbalbond zitten momenteel niet op dezelfde lijn. Er is een probleem met de beeldrechten van de aanvaller. Op het officiële vliegtuig van de nationale groep prijkt de beeltenis van Salah. Het vliegtuig wordt gesponsord door 'WE', terwijl de speler onder contract ligt bij het rivaliserende telecommunicatiebedrijf Vodafone.

De Egyptische bond wil momenteel niet toegeven. Volgens Liverpool Echo zijn Salah en zijn makelaar Ramy Abbas zo boos dat ze dreigen dat Salah het WK gaat boycotten. Zonder Salah lijkt Egypte op het WK weinig te zoeken te hebben. Voor de start van het tornooi oefent Egypte nog tegen de Rode Duivels.

Update 01/05, 16.10: Volgens ESPN zijn de problemen tussen Salah en de Egyptische voetbalbond van de baan. Tussen beide partijen zou er telefonisch contact zijn geweest. Daarbij zou de voorzitter van de bond Salah gezegd hebben: “We stoppen met alles wat jou niet aanstaat. Wat belangrijker is, is dat jij en je ploeggenoten zich zonder zorgen kunnen voorbereiden op het WK.”