Ex-kapitein looft Anderlecht-nieuwkomer: Zo iemand misten we vaak

Ex-kapitein looft Anderlecht-nieuwkomer: "Zo iemand misten we vaak"

14-04-2018 21:08
1

Sofiane Hanni voetbalt tegenwoordig in Rusland, maar Anderlecht heeft hij nog niet helemaal kunnen loslaten. De Algerijn blijft supporter van paars-wit en hoop dat zijn ex-ploeg zondag kan winnen tegen Club Brugge.

"Ik had kunnen helpen", vertelde Hanni aan Het Laatste Nieuws. "Dit is ook een match die ik absoluut had willen spelen, maar het heeft geen zin om op die manier te denken. Ik b"n er immers niet. Anderlecht heeft goeie vervangers gehaald. Morioka is een meevaller, zijn statistieken zijn goed. En wat ik van Markovic zag, doet ook het beste verhopen. Hij heeft techniek, snelheid en dribbels. Markovic kan het verschil maken: zo iemand misten we vaak voor Nieuwjaar.”

Anderlecht miste een ook scorend vermogen, maar dat probleem is ondertussen van de baan. "Teodorczyk is helemaal terug. Ik gun het hem. Bovendien werkte hij keihard. Het enige dat hij nodig had, was die ene goal om voor de ommekeer te zorgen. Wel, ik denk dat hij nu vertrokken is. Met Teo in vorm kan Anderlecht een goeie reeks neerzetten."