'PSG gaat Monaco weer van ster beroven: akkoord is nabij'

  'PSG gaat Monaco weer van ster beroven: akkoord is nabij'

  Gepubliceerd: woensdag 28 maart 2018 om 16:13wo 28-03-2018 om 16:13

  Paris Saint-Germain lijkt weer toe te gaan slaan bij een concurrent in Frankrijk. Volgens Canal Plus is AS Monaco-middenvelder Fabinho 'heel dicht' bij een akkoord met PSG.

  Fabinho zou na dit seizoen de overstap naar de grote rivaal gaan maken, aldus de Franse zender. Afgelopen zomer shopte PSG ook al bij de Monegasken. Destijds kwam Kylian Mbappé voor 185 miljoen euro over van Monaco. De aanvaller wordt eerst voor een jaar gehuurd en maakt komende zomer definitief de overstap.

  Fabinho stond zelf ook al na het succes van vorig seizoen in de belangstelling van PSG. De laatste weken wordt ook Manchester United genoemd als mogelijke volgende bestemming van de Braziliaan. Volgens Canal Plus is het echter Paris Saint-Germain dat de strijd om zijn handtekening heeft gewonnen. Het is nog niet bekend wat de toplcub voor Fabinho gaat betalen. Er wordt gerept van een bedrag tussen de 45 en 50 miljoen euro.

  Plaats een reactie

  dethklok28 +4979
  woensdag 28 maart 2018 om 16:51
  Aangezien ze Mbappe ook nog moeten betalen geven ze dus weer meer als 200 miljoen uit. FFP? Of staan er zoveel uitgaande transfers te wachten? Mss vallen er voor sommige ploegen wel koopjes te doen... Ik denk aan Arsenal of Liverpool
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws