Moet Bruggeling interlanddebuut uit zijn hoofd zetten? ''Gaan we overleggen''

Moet Bruggeling interlanddebuut uit zijn hoofd zetten? ''Gaan we overleggen''

maandag 12 maart 2018 om 09:25

Ruud Vormer was zondag weer eens van groot belang voor leider Club Brugge. De Gouden Schoen maakte op Sint-Truiden de enige treffer van de match. Naast tevredenheid zijn er echter ook zorgen voor Ruud Vormer.

De Nederlander werd vorige week door kersvers bondscoach Ronald Koeman voor de eerste keer bij de voorselectie van Oranje gehaald. Vrijdag wordt de definitieve selectie voor de oefeninterlands met Engeland en Portugal bekend. Vormer zou er heel graag bij zijn, maar hij kampt met een enkelblessure. Vormer gaat met Club Brugge overleggen of het verstandig is om een eventuele uitnodiging te accepteren.

''Als ik fit ben, dan ga ik. Maar als dat niet het geval is, dan gaan we overleggen met de club. Bovendien is het eerst nog afwachten of ik wel geselecteerd word. We mogen in elk geval geen onnodige risico’s nemen'', zegt de aanvoerder van Blauw-Zwart op de website van zijn werkgever.

Lees ook: Vormer spuwt zijn gal na wedstrijd op kunstgras: "Doet echt pijn"

Plaats een reactie

maandag 12 maart 2018 om 09:41
zou een goede zaak zijn voor Oranje dat de Houten Schoen niet bij oranje gaat spelen.
de hollanders dragen het belgisch voetbal al niet hoog in het vaandel , dus als vormer daar arriveert met zijn houten schoen als beste speler van belgie dan zal dat bij oranje op hoongelach worden ervaren dus als we nog een beetje repect willen hebben dan moet meneer vormer misschien beter een beetje gaan helpen bij zijn vrouw in de kliniek in plaats van zich totaal belachelijk te maken bij oranje en zo het belgsich voetbal alweer in diskriet te brengen
Vind ik leuk
ROBSON +433
maandag 12 maart 2018 om 09:46
Vorte reactie van een vorte jood.
Vind ik leuk
maandag 12 maart 2018 om 10:18
en is de uwe beter ?
Vind ik leuk
maandag 12 maart 2018 om 10:19
om anderlecht niet in diskrediet te brengen zou het wijs zijn mocht jij niet meer reageren. jij maakt jouw ploeg ook onsterfelijk belachelijk in belgie...
Vind ik leuk
maandag 12 maart 2018 om 10:19
zal héél moeilijk worden voor RUUD . nu weigeren zou kunnen betekenen er nooit meer bij zijn...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws

Moet Bruggeling interlanddebuut uit zijn hoofd zetten? ''Gaan we overleggen''