Lukaku stelt All Star-match voor, vier Belgen halen team, maar aanvaller niet

Lukaku stelt All Star-match voor, vier Belgen halen team, maar aanvaller niet

27-02-2018 18:11
1

In het Amerikaanse basket is het een traditie dat er een All Star-match wordt gespeeld tussen de toppers van noord tegen zuid. Romelu Lukaku wil dat ook in Engeland zien, maar blijkbaar willen heel wat fans hem dan niet in actie zien komen.

Na de suggestie van Lukaku vroeg Marca aan zijn lezers welke toppers uit de Premier League zij tegen elkaar willen zien. Opvallend, Lukaku haalde het Team van het Noorden niet. Kevin De Bruyne kreeg wel genoeg stemmen achter zijn naam.

In het Team van het Zuiden vinden we maar liefst drie landgenoten terug. Thibaut Courtois mag in het sterrenelftal in het doel staan. Voor zich krijgt hij onder meer Toby Alderweireld. Voorin moet Eden Hazard mee het verschil maken.

Team van het Noorden: David De Gea, Kyle Walker, Nicolas Otamendi, Virgil van Dijk, Benjamin Mendy, Paul Pogba, Kevin De Bruyne, David Silva, Mo Salah, Alexi Sanchez en Sergio Aguëro.

Team van het Zuiden: Thibaut Courtois, Hector Bellerin, Cesar Azpilicueta, Toby Alderweireld, Marco Alonso, N'Golo Kante, Dele Alli, Christian Eriksen, Willian, Eden Hazard en Harry Kane