Coucke neemt Teo apart, Poolse spits herrijst meteen met hattrick

Coucke neemt Teo apart, Poolse spits herrijst meteen met hattrick

26-02-2018 06:52
17

Marc Coucke deed zondag zijn intrede bij RSC Anderlecht. De toekomstige voorzitter van Anderlecht zag Lukasz Teodorczyk meteen drie keer scoren. Pas de derde hattrick in zijn carrière. Opvallend: Coucke sprak Teo net voor de wedstrijd. Is hij de talisman voor de Pool?

"Dat ik voor de match lang met Teo gesproken heb? Wie is Teo", lacht Coucke tegenover Het Laatste Nieuws; "Neen, alle gekheid op een stokje: ik wil dit soort zaken niet publiekelijk bespreken."

"Ik heb al gezegd dat ik vind dat er in Anderlecht te veel interne zaken naar buiten komen. Dan ga ik ook niet beginnen te vertellen wat ik met bepaalde spelers individueel besproken heb." Toch is het duidelijk geworden dat Teodorczyk en Coucke vooraf de wedstrijd een praatje hebben gedaan.

Dat lijkt ook gewerkt te hebben. De Pool scoorde drie keer, achteraf kreeg hij lof van Coucke. "Maar het is wel duidelijk dat Anderlecht op dit moment maar één echte topspits heeft, dat is Teo. Er is maar één die het al bewezen heeft, en dat is hij. Hij zal nog van enorm belang zijn in de rest van het seizoen. Ik ben dan ook blij dat hij een hattrick gemaakt heeft", besluit Coucke.