Martinez bekijkt kandidaat-Duivel nauwelijks: Zijn assistent is één keer gekomen

  Martinez bekijkt kandidaat-Duivel nauwelijks: "Zijn assistent is één keer gekomen"

  Gepubliceerd: zondag 25 februari 2018 om 08:45zo 25-02-2018 om 08:45

  Roberto Martinez hoeft zijn 23-koppige selectie voor het WK nog niet te geven, de Belgen hebben dus nog veel tijd om zich te bewijzen. Dennis Praet is echter zeker: hij zal niet te zien zijn op het WK.

  In Knack geeft de ex-speler van Anderlecht aan dat hij quasi nooit gescout wordt, ook al is hij vaste basisspeler bij Sampdoria. "Zijn Engelse assistent is één keer komen kijken en stuurde achteraf een sms dat ik veel progressie had gemaakt. Het deed deugd om dat te horen. Ach, ik kan alleen maar mijn best doen."

  Praet heeft de hoop op het WK dan ook opgegeven. "Tegen Mexico en Japan riep de bondscoach 28 man op en ik was er niet bij, hoewel ik in mijn allerbeste periode zat. Dan weet je dat de kansen klein zijn", vertelt hij.

  De concurrentie op het middenveld is dan ook moordend. "Om naar het WK te mogen moet je bijna een wereldster zijn. Die status heb ik nog niet, maar bij de ruimere kern van jongens die er net wel of net niet bij zijn, daar hoor ik momenteel wel bij, meen ik. Na de oefenmatchen tegen Mexico en Japan was ik érg teleurgesteld."

  Plaats een reactie

  Diego A M +3886
  zondag 25 februari 2018 om 09:03
  Praet solliciteert vooral via de media voor een plaats in de nationale ploeg. Hij zou dit beter op het terrein doen. Ik heb dit seizoen verschillende matchen van sampdoria gezien. Net als in Anderlecht is hij soms een half uur niet te zien. Praet is overroepen salonvoetballer. Dit is mijn mening als Anderlechtfan.
  Vind ik leuk
  zondag 25 februari 2018 om 10:37
  Een eerlijke mening Diego.
  Vind ik leuk
  Daydreamer +5146
  zondag 25 februari 2018 om 11:42
  Euh, dat zie je toch verkeerd denk ik...
  Praet communiceert zelden via de media. Dit artikel is hetzelfde als dat van vorige week en de week ervoor. Uiteindelijk gaat het om 1 interview waarin hij eerlijk antwoord op een aantal vragen. Heb je de afgelopen tijd dan veel interviews gezien waarin Praet zijn mening via de media verkondigt?
  Daarnaast is Praet, zeker wanneer hij top is, een dragende speler van Sampdoria. Da's toch de nummer 6 uit Italië he, slechts 2 plaatsen lager dan AS Roma. Er waren tijden dat er niet zou getwijfeld worden om deze Praet mee te nemen naar het WK. Dan is het toch niet abnormaal dat hij wat ontgoocheld is!?
  Daarnaast beseft hij ook goed dat we in een uitzonderlijke periode zitten, met heel veel spelers op zijn positie die over heel wat kwaliteiten beschikken. Zij niet-selectie is dus te verantwoorden maar hij zegt toch ook nergens dat dit niet zo is...
  Vind ik leuk
  zondag 25 februari 2018 om 11:15
  Zelfs de analisten zijn hem vergeten als je ziet om wie ze uit België roepen om mee te gaan naart Wk
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws